Σχετικά µε την Supplies Solutions

H εταιρία ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ HO.RE.CA E.E εκπροσωπείται από 3 brands την Megasystems , την Scent+ και την Supplies & Solutions. Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη σε ένα αποθηκευτικό χώρο 1000τµ και 200 τµ χώρους γραφείων, διαθέτει 15 άτοµα προσωπικό και δραστηριοποιείται στους γύρω νοµούς παρέχοντας λύσεις υγιεινής και προµήθειες αναλωσίµων για κάθε επαγγελµατικό χώρο καθώς και εξειδικευµένες υπηρεσίες sensory marketing ,αρωµατισµού, απολύµανσης και εντοµοαπώθησης. ∆ιαθέτει ένα στόλο 10 επαγγελµατικών αυτοκίνητων τύπου van , µε τα οποία µπορεί να καλύψει την εξυπηρέτηση και τις διανοµές των προϊόντων σε όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης δωρεάν αλλά συνεργάζεται και µε ένα δίκτυο µεταφορικών καλύπτοντας πανελλαδικά την αποστολή εµπορευµάτων.

PAGE SUPPLIES SOLUTION Η ΕΤΑΙΡΙΑ Documents Icon1
PAGE SUPPLIES SOLUTION Η ΕΤΑΙΡΙΑ Documents Shape Supplies Solution

Η Supplies & Solutions αποτελεί το εµπορικό τµήµα της εταιρείας όπου τα προϊόντα που διακινεί είναι απορρυπαντικά, χαρτικά, λοιπά αναλώσιµα, εργαλεία καθαρισµού, συσκευές και εξοπλισµός υγιεινής και απευθύνονται κυρίως σε µικρούς & µεγάλους επαγγελµατικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, βιοµηχανίες τροφίµων και ποτών, νοσοκοµεία, ιατρικά κέντρα/κλινικές, ιατρεία, επιχειρήσεις µαζικής εστίασης, δηµόσιους οργανισµούς, εκπαιδευτικά ιδρύµατα, εργολάβους καθαριότητας κλπ. Επιπλέον µπορούµε να εξυπηρετήσουµε τους πελάτες που ενδιαφέρονται για την δηµιουργία προϊόντων µε το δικό τους λογότυπο σε χαρτοπετσέτες, µαντηλάκια, ποτήρια, σουπλά, τραπεζοµάντηλα, κουτιά κτλ.

Η Megasystems & η Scent+ είναι οι µεγαλύτερες εταιρείες στο αντικείµενο του Scent Marketing, των οποίων είµαστε αντιπρόσωποι για το νοµό Θεσσαλονίκης, και Κιλκίς.Παρέχουµε εξειδικευµένες υπηρεσίες αρωµατισµού και δηµιουργία aroma – branding, υπηρεσίες εντοµοαπώθησης και υπηρεσίες απολύµανσης µε αυτόµατο σύστηµα για τις τουαλέτες για όλους τους επαγγελµατικούς χώρους.

PAGE SUPPLIES SOLUTION Η ΕΤΑΙΡΙΑ Documents Shape Megasystems Scent Plus

Στόχος µας είναι vα προτείνουµε στις επιχειρήσεις και στους οργανισµούς λύσεις και προϊόντα που διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας σε ξενοδοχεία, εστίαση, σχολεία, νοσοκοµεία και σε όλους τους επαγγελµατικούς χώρους, να διασφαλίσουµε την υψηλή ποιότητα παροχής

υπηρεσιών προς τους πελάτες µας και κατ’ επέκταση και προς τους πελάτες τους. Όλα µας τα προϊόντα συνοδεύονται από τα ανάλογα δεδοµένα ασφαλείας(MSDS) και τις εγκρίσεις ΕΟΦ και Γενικό Χηµείο του Κράτους.

PAGE_SUPPLIES_SOLUTION_ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ_icon_office

Τα Γραφεία μας:

Αδμήτου 17Β Τ.Κ.5624
Εύοσμος Θεσσαλονίκη

PAGE_SUPPLIES_SOLUTION_ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ_icon_smartphone

Κινητό:

6987 872 118

PAGE_SUPPLIES_SOLUTION_ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ_icon_clock

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή
8:00π.μ. – 4:00μ.μ