Υγιεινή και Προστασία από τον Covid-19

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ. Ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2 είναι κατά βάση ένας αναπνευστικός ιός που μεταδίδεται κυρίως από το στόμα μας κατά την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα. Ωστόσο, για το περιορισμό της διασποράς της λοίμωξης, υπάρχουν κάποια μέτρα που πρέπει να ακολουθήσουμε και να τηρήσουμε πιστά.

Για να προστατευτείτε από αναπνευστική λοίμωξη από τον νέο κοροναϊό συνιστάται αυστηρή τήρηση των ατομικών μέτρων υγιεινής όπως: α) προσεκτικό και τακτικό πλύσιμο χεριών με νερό και σαπούνι ή επάλειψη των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα, β) κάλυψη του στόματος και της μύτης, γ) αποφυγή χειραψίας και επαφής των χεριών  με το στόμα, τη μύτη και τα μάτια.

Εκτός από την ατομική υγιεινή, απαραίτητη για την ασφάλεια όλων μας είναι και η διατήρηση της καθαριότητας και της σωστής υγιεινής τόσο του σπιτιού μας όσο και του κάθε χώρου εργασίας. Σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση για την πρόληψη από κάθε εξάπλωση μικροοργανισμών που μπορεί να αποβούν επιβλαβείς και να προκαλέσουν λοιμώδεις ασθένειες, είναι από τις βασικές αρχές που όλοι πρέπει να υιοθετήσουμε για τη διατήρηση της υγείας μας.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας είναι ικανά να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, εξασφαλίζοντας υγιεινή και ασφάλεια σε εσάς και το περιβάλλον γύρω σας. Στον κατάλογό μας θα βρείτε από είδη ατομικής προστασίας (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες κ.ά) μέχρι και ειδικά απολυμαντικά και καθαριστικά για κάθε επιφάνεια και χώρο εξαιρετικής ποιότητας, ελεγμένα και πιστοποιημένα, με άριστη μικροβιοκτόνο δράση.